Ik behandel geen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand, strafzaken, echtscheidingen en/of alimentatiezaken. 

Openbaar en publiekelijk bekend maken registratie Orde

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de regeling op de advocatuur

J. Pluis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

 

Arbeidsrecht

Ondernemingsrecht

 

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgend de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Volgen

  • White Twitter Icon

Contact opnemen

Adres

©2019 door Leonieke!

KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis* en vrijblijvend

Als u vragen heeft op één van mijn rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, huurrecht, incassorecht, dan kunt u deze in een persoonlijk gesprek met mij voorleggen tijdens een kennismakingsgesprek. In dit oriënterende en vrijblijvende gesprek kunnen wij een inschatting maken van uw zaak en met u bespreken wat ik voor u kan betekenen.

 

Het is mogelijk dat u al tijdens het gesprek van mij het advies krijgt over het wel of niet voortzetten van uw zaak. Ook kan het zijn dat nader onderzoek nodig is. In ieder geval krijgt u een eerlijk en reëel advies. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal 45 minuten en is gratis. Als het kennismakingsgesprek langer duurt, zijn hier kosten aan verbonden die op basis van uurtarief in rekening worden gebracht. Als de zaak een vervolg krijgt na het kennismakingsgesprek zijn hier kosten aan verbonden die ik uiteraard vooraf met u bespreek. 

Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u vooraf telefonisch contact op te nemen, zodat wij een datum en tijdstip kunnen afspreken waarop het gesprek kan plaatsvinden. 

Telefoonnummer: 0182 331080 

Bezoekadres

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda